субота , 28 маја 2022
Naslovna / Sport / U toku su prijave za 3. Subotički polumaraton

U toku su prijave za 3. Subotički polumaraton

U toku su prijave za 3. Subotički polumaraton

U Medija-centru Gradske kuće, održana je konferencija za novinare, na kojoj su zaslužnima za uspešno organizovan drugi Subotički polumaraton uručene plakete.

Među dobitnicima našla se i Radio televizija „Yu eco“, koja je bila medijski sponzor ove sportsko-rekreativne manifestacije.

Tom prilikom, predstavnicima medija obratila se i zamenica gradonačelnika Subotice Timea Horvat, olimpijski šampion u odbojci i promoter drugog Subotičkog polumaratona Đula Mešter, kao i Balint Pastor, narodni poslanik i član Sportskog udruženja „Horizont“, koji su najavili treći „Subotički polumaraton“, koji će se, i ove godine, održati 1. septembra, u okviru proslave „Dana grada“.

Ove godine u okviru 3. Subotičkog polumaratona održaće se četiri trke – polumaraton na 21,1 km, trka zadovoljstva na 5 kilometara i srednja varijanta, deonica na 10 kilometara.

Kao i ranijih godina organizovaće se trka „Active kids“ u više uzrasnih kategorija dece do 10 godina starosti.

Prijave za treće izdanje trkačke manifestacije ulicama Subotice su u toku, a organizator je najavio da će cene prijave biti podeljene u tri faze. Staza je sertifikovana, ima „A“ licencu i kao i na dva prethodna polumaratona biće prikladno obeležena i obezbeđena.

Više informacija oko propozicija i prijava mogu se pronaći na zvaničnoj stranici Subotičkog polumaratona.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Fudbalerke „Spartaka“, u nedelju, igraju polufinale Kupa Srbije protiv „Zvezde“

U nedelju, 29. maja, u Beogradu, će se odigrati utakmica polufinala Kupa Srbije, u kojoj …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.