U subotu završen 21. Interetno festival

Zajedničkim nastupom folklornih ansambala MKC “Nepker” i Kulturno- omladinskog centra “Hiroš Agora” iz Kečkemeta u subotu je svečano zatvoren 21. Interetno festival.

Tokom 5 dana trajanja Festivala publika je imala priliku da u centru grada u Etnopolisu uživa u nastupima folklornih grupa iz brojnih zemalja iz okruženja, u izložbi starih zanata, ulici vina i u brojnim programima kako za starije tako i za naše najmlađe sugrađane.

Ovogodišnje, 21. izdanje Interetno festivala okupilo je folkorne ansamble iz Srbije, Mađarske, Crne Gore, Slovačke i Slovenije. Organizatori Festivala ističu da je publika imala priliku da uživa u programu visokog kvaliteta, kako u glavnom, tako i u mnogobrojnim pratećim programima koji su bili namenjeni svim uzrastima.

Poslednje veče Interetno festivala proteklo je u znaku zajedničkog nastupa folklornih ansambala MKC “Nepker” i Kulturno- omladinskog centra “Hiroš Agora” iz Kečkemeta koji su u proteklih godinu dana zajednički realizovali prekogranični Intereg IPA program “Putujemo kroz kulturu”.