петак , 12 августа 2022
Naslovna / Društvo / U subotu počinje predfestivalski program Festivala evropskog filma “Palić”

U subotu počinje predfestivalski program Festivala evropskog filma “Palić”

Predfestivalski program Festivala Evropskog filma Palić počinje u subotu i trajaće do do petka 8. jula.

U bioskopu Eurocinema na Otvorenom univerzitetu biće predstavljene selekcije „Best of Europe” i „Europe 4 kids”, dok će selekcija “Klasici na Trgu” doneti bioskop na otvorenom ispred nove zgrade Narodnog pozorišta od 9. do 13. jula. Svi programi, osim selekcije “Best of Europe” za koje se karta kupuje, su besplatni. Detaljan program i satnica svih predfestivalskih programa nalaze se na sajtu Festivala: palicfilmfestival.com.

U susret 29. izdanju Festivala evropskog filma “Palić”, organizatori pripremaju za sve ljubitelje filma i dodatan sadržaj u vidu aplikacije. Aplikacija, koja je u pripremi je u formi igre i kroz nju će ljubitelji sedme umetnosti imati priliku da na zanimljiv način “prošetaju” krzo svet filma i osvoje nagrade.

Predfestivalski program se nastavlja od 9. do 13. jula u bioskopu Eurocinema gde će publika u terminu od 17 časova moći da pogleda i omaž program dobitnicima nagrade Aleksandar Lifka. Centralni deo manifestacije počinje 16. i trajaće do 22. jula kada će biti prikazano više od 130 filmova iz različitih delova Evrope, u 15 selekcija i programskih celina.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Putnik pešak pokušao preko granice da prenese 20 hiljada evra

Carinici su juče na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, otkrili nesvakidašnji pokušaj putnika-pešaka da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.