уторак , 19 јануара 2021
Naslovna / Društvo / U subotu penzioneri obavili kupovinu

U subotu penzioneri obavili kupovinu

Subotički penzioneri iskoristili su, u subotu, svoje pravo da izađu iz domova u cilju obavljanja kupovine, a naši najstariji sugrađani najviše su kupovali osnovne životne namirnice, poput brašna, šećera i kvasca, te sredstva za ličnu higijenu. Sugrađani stariji od 65 godina, koje smo pitali, kažu da su i ove subote rafovi u marketima bili puni, kao što je bio slučaj i prethodnioh nedelja.

Protekle subote, svoja vrata za sugrađane starije od 65 godina, već treći put zaredom otvorila je i kompanija Univerexport. Iz ove komanije poručuju da su naše najstarije sugrađane dočekali puni rafovi i dodaju da je primetno da kupovina raste u odnosu na prvu nedelju kada su penzioneri imali pravo da izađu iz domova i obave kupovinu. I protekle subote najviše se kupovao kvasac i toalet papir.

Podsećamo sugrađani stariji od 65 godina umesto u nedelju,  pravo na kupovinu imali su u subotu, u periodu od 4 do 7h. Kako kažu iz subotičkih marketa, penzioneri su adekvatnmo odgovorili na apele i preporuke o minimalnoj distanci od 2 metra.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Zimska služba je spremno dočekala novi talas snežnih padavina na teritoriji našeg grada

Obezbeđena je neophodna mehanizacija i dovoljna količina soli za čićenje gradskih i vangradskih puteva, kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *