U subotičkoj hali sportova po prvi put je bilo održano prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima

U subotičkoj hali sportova po prvi put je bilo održano prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima. Na samom takmičenju bilo je prisutno nešto više od 400 takmičara. Na samom takmičenju učestvovali su članovi veslačke reprezentacije Srbije kao i sve kategorije sportista buduće nade srpskog i svetskog veslanja. Takmičari veslačkog kluba Palić ostvarili su zapažene rezultate. Sergej Čipak završio je kao četvrti pošto je bilo više grupa u svojoj grupi završio je kao drugi ali ukupno četvrto mesto. Maša Lekić osvojila je drugo mest, dok je Teodora takođe i veslačkog kluba Palić treća u istoj trci kao i pomenuta Maša Lekić.

Na otvaranju samog takmičenja prisustvovala je i Nataša Aleksić članica gradskog veća zadužena za sport i omladinu grada Subotice.

1 komentar

  1. Zalosno je da deca nisu zasluzila da se navede kategorija u kojoj su nastupala. Teodora ima i prezime. Boglarka Korhetz je takodje osvojila trece mesto tj bronzanu medalju. Ali vazno je da gospodju Aleksic niste zaboravili. A pravopis necu da komentarisem.

Komentari su zatvoreni