U petak počinje letnja sezona na bazenu u Dudovoj šumi

Letnja sezona na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi otvara se u petak, 17. juna. Cene ulaznica ostale su iste i za odrasle iznose 200 dinara, za decu 100, dok su penzionerske ulaznice 50 dinara.

Subotičani će spas od letnjih vrućina moći da potraže na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi od petka, a poslednje pripreme i uređenje kompleksa privode se kraju, kažu nadležni. Kontrole kvaliteta i ispravnosti vode u bazenima obavljaju se na nedeljnom nivou, a temperatura u olimpijskom bazenu iznosi 25 stepeni.

Zahvaljujući novcu iz budžeta grada bazen ima i nove barijere, odnosno posebne ulaze za trudnice i osobe sa invaliditetom, dok se uskoro očekuje i zamena starih reflektora kod olimpijskog bazena.

Kako bi letnji raspust bio što zanimljiviji najmlađim posetiocima i ove godine će biti organizovan sportski događaj “Super leto”, najavljuju iz JKP “Stadion”. Cene ulaznica ostale su iste i za odrasle iznose 200 dinara, za decu 100, dok su penzionerske ulaznice 50 dinara. Bazen će za građane biti otvoren svih sedam dana u nedelji. Ponedeljkom od 12 do 18 čaosva, od utorka do petka od 11 do 18, dok će vikendom raditi sat duže.