U petak 39. Sajam zapošljavanja

Na predstojećem 39. Sajmu zapošljavanja, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje koji će biti održan u petak, sugrađanima će se predstaviti 45 poslodavaca sa 450 slobodnih radnih mesta. Sajam se održava u petak od 10-14 časova u Atrijumu hotela „Galerija“.

U Nacionalnoj službi za zapošljavanje Filijala Subotica kažu da su poslodavci koji će učestvovati na Sajmu zapošljavanja iskazali potrebu za za raznim obrazovnim profilima. U ponudi će biti poslovi za koje se traži od I-VII stepena stručne spreme.

Sajam zapošljavanja dobra je prilika, ne samo za nezaposlena lica već i za one koji su nezadovoljni trenutnim radnim mestom, kao i za osobe sa invaliditetom da pronađu radno mesto. U Nacionalnoj službi za zapošljavanje ističu da su potrebe za radnicima iskazane ne samo za vreme kada se Sajam održava već za period od 6 meseci od trenutka održavanja ove manifestacije. Svima koji traže posao ili žele da promene trenutni, iz ove institucije savetuju aktivno traženje posla, kao i da se pripreme za Sajam zapošljavanja.

Na prošlogodišnjem Sajmu sapošljavanja u Subotici poslodavci su iskazali potrebu za 400 radnika, a kako kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanje Filijala Subotica, sva radna mesta su popunjena.