U OŠ „Kizur Ištvan“ završeno krečenje i zamena parketa u pojedinim učionicama

Tokom letnjeg raspusta u Osnovnoj školi “Kizur Ištvan” u nekoliko učionica i kancelarija zamenjeni su parketi, dok su svi kabineti od 5. do 8. razreda okrečeni. Radove u visini od oko 500.000 dinara finansirala je škola.

Učenike OŠ “Kizur Ištvan” 1. septembra dočekaće oplemenjene i lepše učionice. Prema rečima Dejana Anđelovića, direktora škole, ove godine odlučili su da zamene parkete u učionicama za informatiku i tehniku i tehnologiju i tri kancelarije koje se nalaze na spratu novog dela škole. U starom delu svi kabineti za učenike od 5. do 8. razreda su okrečeni, a postojeća stolarija je dodatno sređena.

Osim toga, sređeni su i kabineti za likovnu i muzičku kulturu koji se nalaze u potkrovlju škole. Radovi vredni oko 500.000 dinara započeti su krajem školske godine i odvijali su se parcijalno tokom čitavog letnjeg raspusta.

Do kraja ove ili početkom sledeće kalendarske godine u planu je i da se obezbede sredstva kako bi se na fiskultrunoj sali zamenili dotrajali prozori, dodaje Anđelović.