петак , 22 октобра 2021
Naslovna / Sport / U naredna tri dana, u Subotici će se organizovati tradicionalni međunarodni turnir u hokeju na ledu za veterane

U naredna tri dana, u Subotici će se organizovati tradicionalni međunarodni turnir u hokeju na ledu za veterane

U naredna tri dana, u Subotici će se organizovati tradicionalni međunarodni turnir u hokeju na ledu za veterane

I ove godine, ljubitelji hokeja na ledu u Subotici imaće priliku da uživaju u 26 mečeva, koji će se, u naredna tri dana, odigrati na Stadionu malih sportova.

Uprkos brojnim problemima finansijske prirode, entuzijasti Hokej kluba „Spartak“ uložili su nadljudske napore da po 14-ti put organizuju tradicionalni međunarodni turnir za veterane „Winter Classic“, na kojem se očekuje učešće dvanaest ekipa iz sedam država, među kojima će biti i subotički „Spartak“.

Već decenijama, u Subotici, koja važi za grad sportova, organizovanje hokejaških mečeva i klizačkih takmičenja, isključivo, zavisi od vremenskih prilika, pošto Stadion malih sportova, još uvek, nije pokriven krovom.

Pored finansijskih teškoća, taj dugogodišnji infrastrukturni problem bio je dodatni razlog da se na ovogodišnjem veteranskom turniru u hokeju na ledu takmičenja organizuje samo u jednoj, a ne u dve uzrasne kategorije, kako je to bilo ranije.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Veljko Gligorić na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu

Od 24. oktobra do 6. novembra, glavni grad naše zemlje biće domaćin Svetskog prvenstva u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *