U MZ “Prozivka” ove godine rehabilitovane su dve prometne ulice u ovoj mesnoj zajednici

U MZ “Prozivka” tokom ove godine od značajnijih investicija urađena je rehabilitacija 2 prometne ulice: Jo Lajoša i Pazinske, proširen je parking prostor, izgrađeno jedno novo i rehabilitovano staro igralište. Za narednu godinu, najznačajniji prioritet rukovodstva ove mesne zajednice je početak izgradnje ambulante na Prozivci.

Kako ističu u MZ “Prozivka” ove godine rehabilitovane su dve prometne ulice u ovoj mesnoj zajednici. Radi se o ulicama Jo Lajoša i Pazinskoj ulici gde je urađen i novi trotoar. U ulici Jo Lajoša, na potezu od 8. marta do OŠ “Sonja Marinković” urađeno je i proširenje kolovoza. Osim toga, proširen je i parking prostor, a na radost najmlađih sugrađana sanirana su i dečja igrališta.

Jedan od glavnih prioroteta za narednu godinu je početak izgradnje ambulante, ističu iz rukovodtsva MZ “Prozivka”. Kako ističu, urađena je kompletna projektno-tehnička dokumentacija, dobijena je i građevinska dozvola,a početkom 2021. godine trebalo bi da budu obezbeđena sredstva za izgradnju iz Kancelarije za javna ulaganja.

Ove godine, rešen je i problem stanovnika Prozivke koji se ticao Pošte. Naime, stanovnici ove mesne zajednice privremeno su ostali bez pošte 1 juna kada je zbog isteka ugovora sa zakupodavcem, ekspozitura koja se nalazila u Ulici Blaška Rajića prestala da radi. Ovaj problem rešene je pre oko mesec dana kada je počela sa radom pošta na adresi Prvomajska 101.