U Fudbaskom klubu Spartak pripremaju se za zimski prelazni rok

U Fudbaskom klubu Spartak pripremaju se za zimski prelazni rok

Zavesa je spuštena na jesenji deo Super lige, tako da se fudbaleri Spartaka nalaze na zasaluženom odmoru, koji će im trajati do 9. januara naredne godine.

Dok se igrači odmaraju, klupski operativci rade na realizaciji planova vezanih za zimski prelazni rok, koji će u Srbiji trajati 27 dana.

Zvanični zimski prelazni rok u našoj zemlji počeće 15. januara i trajaće do 11. februara.

Podrazumeva se da ovo važi za angažovanje igrača, što znači da će domaći klubovi moći da prodaju svoje fudbalere u strane klubove, ukoliko u ligi u koju šalju igrača i dalje traje prelazni rok.

A, prikazanim igrama i ostvarenim rezultatima, kao i plasmanom fudbalera Spartaka na visokom trećem mestu na superligaškoj tabeli u jesenjoj polusezoni mogu biti zadovoljni svi, a pogotovo predsednik kluba i čelni čovek Fudbalskog saveza Vojvodine, Dragan Simović.

 

Pored zapaženih igara i sjajnih rezultata prvotimaca, plavi golubovi mogu se pohvaliti da u svojim redovima imaju i dva standardna člana mlade fudbalske reprezentacije Srbije, štopera Nemanju Ćalasana i golmana Miloša Ostojića, a ne smeju se zaboraviti ni istaknuti rezultati svih mlađih selekcija Škole fudbala Spartaka , koja se, po organizaciji i stručnom radu, s punim pravom, ubraja u red najboljih fudbalskih škola u našoj zemlji.