U desno krilo studentskog doma „Ivo Lola Ribar“ biće uloženo 1,2 miliona evra

Desno krilo studentskog doma „Ivo Lola Ribar“ koje je zatvoreno od 2013. godine biće rekonstruisano u narednih godinu dana. U radove na ovom domu biće uloženo 1,2 miliona evra, a sredstva je obezbedila Evropska banka za razvoj Saveta Evrope.

 

Radovi na adaptaciji i izgradnji desnog krila Studentskog doma „Ivo Lola Ribar“ trebalo bi da počnu početkom septembra ove godine, a planirano je da budu završeni u roku od godinu dana od početka radova. Rekonstrukcijom će studenti dobiti komforniji smeštaj jer će svaka soba imati svoje kupatilo i čajnu kuhinju.Smeštajni kapacitet rekonstruisanog krila biće 128, umesto dosadašnjih 200.

 

U domu „Bosa Milićević“ trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji kupatila u prizemlju. Vrednost ovih radova je 4miliona dinara a obezbedila ih je Pokrajinska vlada. Kada se završi renoviranje kupatila biće zamenjena i stolarija sredstvima obezbeđenim od strane Republike.

 

Kako bi spremno dočekali studente, izvode se i radovi u kuhinji stidentske menze kod Ekonomskog fakulteta. Radi se na zameni podova, a ovi radovi trebalo bi da budu završeni za 10-ak dana. Vrednost radova u kuhinji je 1,2 miliona dinara.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime