недеља , 16 јануара 2022
Naslovna / Društvo / Turizam na Paliću

Turizam na Paliću

Ova godina biće jedna od najuspešnijih za Palić po broju dolazaka i noćenja koji su porasli za oko 35% u odnosu na prošlu godinu koja je ocenjena kao rekordna za ovu destinaciju, rečeno je danas na predavanju koje je Turistička organizacija Grada Subotice organizovala na Velikoj terasi na Paliću u okviru projekta „Prezentacija kulturno-istorijskog nasleđa Palića kroz edukaciju i besplatne pešačke ture”.

Licencirani turistički vodič Grada Subotice, Nemanja Mutić održao je predavanje na temu ,,Unapređenje postojeće turističke ponude Palića u cilju produžetka broja noćenja na destinaciji” predstavnicima ugostiteljskih objekata sa ciljem unapređenja saradnje turističkih vodiča i ugostiteljskih objekata. On je istakao koliko je važna uloga svih aktera koji su uključeni u predstavljanje destinacije.

Predavanje na Velikoj terasi na Paliću održano je u sklopu projekta “Prezentacija kulturno-istorijskog nasleđa Palića kroz edukaciju i besplatne pešačke ture” koji Turistička organizacija grada sprovodi od septembra ove godine. Radi se o nastavku projekta “Subotičke šetnje” koji se u poslednje 2 godine realizuje u našem gradu.

Projekat je vredan oko 800.000 dinara, a sufinansira ga Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Povećan broj zahteva za izdavanje ličnih karata

U protekle 2 nedelje vidno je povećan broj zahteva za izdavanje ličnih karata u PU …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *