Tri bronze zlatnog sjaja za Stefana Kostadinovića

Za kapitena stonotenisera „Spartaka“, Stefana Kostadinovića, učešće na ovogodišnjoj seniorskoj Balkanijadi, čiji domaćin je bio bugarski grad Albena, bilo je više nego uspešno.

U izuzetno jakoj konkurenciji, rezultatski najistaknutiji stonoteniser „Spartaka“ okitio se sa tri bronzane medalje i to u ekipnoj konlurenciji, pojedinačno i u paru sa Rumunkom Alinom Zahariom, a do tih odličja došao je pod stručnim vođstvom trenera Mirka Gavrilovića.

Igrati za reprezentaciju svoje zemlje predstavlja veliku čast za svakog sportistu, pa tako i za Stefana Kostadinovića, koji, u svakom momentu, ima veliku podršku svoje porodice i klupskih kolega.

Taj dodatni vetar u leđa daje mu snagu da izdrži sve fizičke i psihičke napore i da se maksimalno angažuje na brojnim takmičenjima, na kojima uvek ima najveće ambicije.

Posle ovogodišnje Balkanijade, domaće stonotenisere očekuju novi takmičarski izazovi, a prvi od njih biće tradicionalni turnir „Vilim Harangozo“, koji će se organizovati u Hali sportova, u subotu, 25. septembra, sa početkom u 10 časova.

Ovo nadmetanje biće generalna proba za ovdašnje stonotenisere pred start nove prvenstvene sezone u Super ligi Srbije, čiji početak je zakazan za 9. oktobar.