“Svetofor”- kvalitet i povoljne cene na jednom mestu

Ušteda novca gde god je to moguće, za mnoge je postala veoma važna stavka u moru svakodnevnih poskupljenja. Za sve one koji bi da uštede, ruski market “Svetofor” nudi širok izbor različitih artikala po konkurentnim cenama.

Pristupačne cene i dobra ponuda robe široke potrošnje, pre svega prehrambenih artikala i kućne hemije u marketu “Svetofor” opredeljuju mnoge Subotičane da redovno dolaze u nabavku u ovaj prodajni objekat. Po oceni potrošača, roba je dobrog kvaliteta, a cene su takve da se kupovinom na ovom mestu može uštedeti.

“Svetofor” je ruski lanac marketa koji u našem gradu krajem februara prošle godine otvorio prodajni objekat u Subotici u Lošinjskoj ulici br.12, iza “Pionira”. Roba koju nude potrošačima je najvećim delom domaćeg porekla, a jedan deo artikala je iz Rusije i može se nabaviti samo kod njih. “Svetofor” je prepoznat na tržištu od strane kupaca po pristupačnim cenama, a po rečima predstavnika ove kompanije najviše se kupuju mleko i mlečni proizvodi, kućna hemija, ali i hrana.

Ruski lanac marketa “Svetofor” u Srbiji trenutno ima 18 objekata, a u planu je otvaranje još prodavnica u zemlji. Radno vreme objekta u Subotici je svih sedam dana u nedelji od 8-21 čas.

2 Komentara

Komentari su zatvoreni