Svetleće reklame biće pomerene sa sredine šetališta na Radijalcu

Nakon negodovanja dela javnosti, zakupac javnih površina na kojima su postavljene “Citi light” reklame, obratio se JP za upravljanje putevima sa zahtevom za izmeštanje ovih reklamnih panoa sa sredine šetališta na Radijalcu, a direktor JP za upravljanje putevima Predrag Radivojević rekao je, gostujući na YU ECO televiziji, da će zahtev biti odobren.
Gostujući u emisiji In medias res, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević rekao je da će izmeštanje “city light” reklama sa sredine Aleje biti odobreno, i dodao da će troškove pomeranja reklamnih panoa snositi zakupac koji je finansirao i njihovo postavljanje.
Iz firme koja je zakupac svih 26 javnih površina na kojima su postavljene “city light” reklame objašnjavaju da su zahtev za pomeranje reklamnih panoa sa sredine šetališta na zelenu površinu sa strane, podneli samoinicijativno u želji da se pronađe neko bolje rešenje. Kako kažu, ovu odluku su doneli nakon razgovora sa građanima i prijateljima koji žive na Radijalcu, a koji su sugerisali da trenutna pozicija na kojoj se nalaze reklame nije najadekvatnija.
Ova kompanija zakupila je, putem javne licitacije, površine na kojima su postavljene “city light” reklame.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime