уторак , 5 јула 2022
Naslovna / Društvo / Svečano otvorena nova robna kuća ,,Raffles city“

Svečano otvorena nova robna kuća ,,Raffles city“

Danas je svečano otvorena nova robna kuća ,,Raffles city“ na lokaciji nekadašnje robne kuće Beograd. Kompanija Centar Istok je nakon otvaranja robih kuća u Nišu, Kragujevcu i Beogradu otvorila i u našem gradu, a sugrađani će imati priliku da uživaju u kupovini i velikoj ponudi ženske, muške i dečije odeće i obuće, kućne tehnike i školskog pribora i igračaka.

Građani sa kojima smo razgovorali kažu da je ponuda bogata, a da im se dopadaju i cene. Nadaju se da će ova robna kuća imati više uspeha u radu i pohvaljuju ambijent kao i lokaciju.

Prema rečima promoterke robne kuće Rafles, Katarine Veljović, pored velikog izbora robe svakog kupca očekuje i poklon. Otvaranje robnih kuća u Srbiji pokazalo se kao opravdano i dobro zbog čega se nadaju uspešnom radu i u našem gradu.

Robna kuća ,,Raffles city“ se prostire na 3.500 kwm, roba je raspoređena na tri sprata,a nalazi se na adresi Korzo 13.(na mestu nekadašnje robne kuće Beograd.)

Radno vreme je radnim danima od 8 -21 čas, a nedeljom od 10 do 18 časova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Produženo radno vreme pojedinih graničnih prelaza

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u dogovoru sa nadležnim pograničnim organima Mađarske, zbog povećane frekvencije saobraćaja na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.