Svečano otvoren salon ,,Keramika Jovanović“

 

Prodajni salon ,,Keramika Jovanović“ svečano je otvoren u našem gradu. Salon se nalazi na 450 kwm i u ponudi ima sve što je potrebno kada su u pitanju keramika i oprema za kupatilo. Ovo je deveti maloprodajni objekat na teritoriji naše zemlje, a radno vreme biće od 8-20časova.

 

Građani sa kojima smo razgovarali oduševljeni su novootvorenim salonom keramike i naglasili su da je našem gradu bio potreban salon keramike čiji je rad posvećen kvalitetu.

Prema rečima direktora i vlasnika salona ,,Keramika Jovanović, Budimira Jovanovića, u salonu je moguće pronaći sve svetske brendove kao i ponudu najznačajnijih domaćih proizvođača iz sveta keramike. Ističe da se ponuda salona kreće u rasponu od pristupačnog do vrhunskog i luksuznog i zbog toga u ovom salonu savko može da pronađe nešto za sebe.

Kompanija je osnovana od 1994. godine, a oko 2.000godine započinje razvoj opreme za kupatila. Poslednje tri godine u fokusu je razvoj objekata maloprodajne mreže, a novotvoreni salon u Subotici predstavlja deveti maloprodajni objekat.