Sve što smo obećali i ispunili smo- poručio je predsednik GrO SNS Bogdan Laban

Srpska napredna stranka u Subotici vodila je maksimalno pozitivnu, dostojanstvenu izbornu kampanju, bez želje da se bavi drugim akterima na političkoj sceni Subotice, rečeno je u ovoj stranci na poslednjoj konferenciji za novinare pred početak predizborne ćutnje koja počinje u ponoć

Predsednik GrO SNS, Bogdan Laban rekao je danas da je Subotica bila poznata kao grad sa pokrenutim kapitalnim projektima, a nikad dovršenim. Na početku mandata obećali smo da ćemo upravo te projekte staviti u prvi plan, projekte koji su čekali i po nekoliko decenija da budu završeni, i završili smo ih, rekao je Laban. On je istakao, da sve što je obećano to je i ispunjeno. Podsetio je da je u naš grad u protekle četiri godine ušlo 15 milijardi dinara iz različitih izvora, a najviše iz Republičke i Pokrajinske vlade.

Govoreći o toku izborne kampanje, PR GrO SNS Jasmina Stevanović rekla je da je SNS od početka vodila maksimalno pozitivnu kampanju, bez želje da se bavi drugim akterima na političkoj sceni Subotice. Ona je kazala da su i pored pokušaja manipulacije građanima i mnogo izgovorenih laži od strane predstavnika drugih političkih opcija, ostali dosledni kampanji bez nasilja uz poštovanje političkih protivnika. Ona je istakla da je predstavnicima SNS potpuno svejedno odakle dolazi kadar zaposlen u našem gradu, sve dok pokazuju rezultate.

Šef Izbornog štaba GrO SNS Dragi Vučković ocenio je Suboticu kao savremen, moderan svetski grad koji je doživeo pravu izbornu kampanju sa svim njenim elementima, upravo zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci.

Iz Srpske napredne stranke podsećaju građane da bez obzira na to da li će dobiti poziv za glasanje ili ne, izađu na glasanje jer poziv za glasanje nije uslov za glasanje i da svako punoletno lice može glasati na svom izbornom mestu sa ličnom kartom ili pasošem.