Sve je spremno za nedeljnu utakmicu između fudbalera Spartaka i Partizana

Derbi trećeg kola prvenstva Super lige između fudbalera Spartaka i beogradskog Partizana odigraće se, na Gradskom stadionu, u nedelju, 6. avgusta, sa početkom u 18 časova.

Pošto su u prva dva kola novog šampionata oba tima imala maksaimalan učinak i, trenutno, zauzimaju prve dve pozicije na tabeli, za ovaj susret, već sada, vlada veliko interesovanje.

Što se dosadašnjih rezultata tiče, tradicija je na strani aktuelnog državnog prvaka, ali mlad i poletan tim Subotičana, punom parom, priprema se za ovo veliko iskušenje i nadahnuti izabranici šefa stručnog štaba Aleksandra Veselinovića daće sve od sebe da budu ravnopravan protivnik vodećem timu na tabeli.

 

Za vikend meteorolozi su najavili paklene vrućine i preko 40 stepeni Celzijusovih, pa sigurno ni jednom ni drugom timu neće biti ni malo lako da igra po tim ekstremnim vremenskim uslovima . Zbog toga će pomoć publike, i te kako, biti potrebna plavim golubovima da uknjiže nove prvenstvene bodove, a pogotovo što su fudbaleri crno-belih sigurno umorni od revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona protiv atinskog Olimpijakosa .

 

Pošto nedeljna utakmica između fudbalera Spartaka i Partizana počinje u 18 sati, drugo poluvreme sigurno će se igrati pod svetlošću reflektora, a specijalno za taj meč radnici Rasvete i Javno komunalnog preduzeća Stadion, u poslednjih dvadesetak dana, vredno su radili na osvetlljavanju svih prilaza Gradskom stadionu.

Tako je postavljeno ukupno 20 stubova sa LED svetlima, koja štede električnu energiju, ali daju jače osvetljenje.

Na zapadu su postavljena tri stuba, na istoku i na parkingu stadiona, kao i na prilazu ka svlačionicama pet, dok je na jugu i severu postavljeno po šest stubova za osvetljenje.

To znači da je, posle postavljanja reflektora na glavnom terenu, kompletan proces osvetljavanja Gradskog stadiona sada i konačno priveden kraju.