Svaka kiša stanovnicima Ozrenske ulice u MZ Zorka donosi velike probleme

Svaka kiša stanovnicima Ozrenske ulice u MZ Zorka donosi velike probleme, cela ulica pliva u vodi pa bez gumenih čizama nije moguće otići u školu ili na posao. Iako su stanovnici ove ulice još krajem 2020. godine, potpisali peticiju, kako kažu, nema pomaka u rešavanju njihovog problema.

Ozrenska ulica u MZ Zorka dugačka je oko 1,5 km, nije asfaltirana i nije priključena na gradski vodovod a u njoj živi oko 60 domaćinstava. Među prvim stanovnicima ove ulice je Ferenc Palfi, koji u njoj živi od 1963. godine i kaže da se ništa nije promenilo.

Iako je ulica prilično gusto naseljena, stanovnici ove ulice tvde da su nevidljivi tj. da niko ne primećuje njihove probleme. Sa željom da reše infrastrukturne problema krajem 2020. godine članovi 44 domaćinstva potpisali su peticiju, ali ni do danas nisu uspeli da reše nijedan problem.

Od nadležnih iz MZ zajednice dobili su, kako tvde, obećanje da će iskopati kanal, kako se voda ne bi zadržavala, ali ni to do danas nije rešeno.

Ozrenska ulica ukršta se sa ulicama Kozaračkom i Proleterskih brigada u kojima postoji i put ivoda, te se stanovnici ove ulice nadaju da će dočekati da ih stave na listu prioriteta, koja im svake godine izmiče.