Sutra privremeno zatvaranje za saobraćaj dela Ulice Đure Đakovića

Zbog svečanosti povodom otkrivanja spomenika kralju Petru Prvom Karađorđeviću, sutra od 11 do 14 časova privremeno će biti obustavljen saobraćaj u Ulici Đure Đakovića, na delu od raskrsnice kod hotela „Patrija“ do Savremene galerije.

Na ovo zatvaranje neće uticati saobraćaj iz smera Ulice Branislava Nušića ka Ulici Maksima Gorkog (kroz Đure Đakovića), poručuju iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Takođe, doći će i do privremene promene trasa autobuskih linija 1a, 2 i 8a. Linije 1a i 2 će od stajališta „Mešc“ do stajališta „Lifka“ saobraćati ulicama Senćanski put-Maksima Gorkog-Matije Gupca. Linija 8a će, od stajališta „Lifka“, saobraćati trasom linije 8 u smeru prema Železničkom naselju. Posle stajališta „Lifka“ prvo naredno stajalište je „Sinagoga“. Stajališta „Jadran“, „Higijenski zavod“, „Arsenija Čarnojevića“ i „Sinagoga“ neće biti u upotrebi. Autobusi na liniji 1a i 2 će na navedenoj trasi koristiti stajališta „Patrija“, „Pošta I“ i „Matije Gupca“. Pored navedenih stajališta, na liniji 2 će se dodatno koristiti i stajalište „Sinagoga“.