Subotičani zapaženi u Somboru

U Somboru 4.2.2017. u organizaciji Kik boks kluba „Galaktik“ iz Sombora održana je revija borilačkih veština gde su uzeli učešće MMA, boks, kik boks i kung fu- disciplina sanda: borilački klubovi iz regije.
Kik boks klub „Spartak“ je doveo tri takmičara da nastupe u borbama ,kao proveru pred prvenstvo Srbije koje će se održati u Somboru 25.02. 2017. Veljko Velimirović -75 kg je pobedio u meču koji je trajao sve tri runde pokazavši visoku motivisanost i fizičku spremnost pobedivši domaćeg borca iz Bk „Sombor“-a.

Teodor Kenjereš -65 kg je u disciplini „Sanda“pokazao da izuzetno vlada kik boks tehnikama zadavši veliki broj „čistih“ ručnih i nožnih udaraca,ali je zbog izlazaka sa borilišta ,ipak izgubio borbu, posle 3 runde meča, iako tehnički superioran.

Stefan Velimirović -60 kg je , iako kik bokser , nastupio u borbi u klasičnom boksu, i izgubio od domaćeg takmičara Bk „Sombor“ u tri runde, ali je pokazao izuzetne manevarske sposobnosti i umešnost u izvodjenju kontra udaraca,kao odgovor na fajterski stil ,fizički snažnijeg protivnika.
.Potpuno smo spremni za prvenstvo Srbije i mislim da ćemo biti u top formi i nadamo se najsjanijim medaljama…analizira posle kontrolnog takmičenja, Veselin Bunčić trener Kik-boksera Spartaka.