понедељак , 25 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Subotičani rado posećuju gradsko klizalište

Subotičani rado posećuju gradsko klizalište

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, klizališna sezona 2020/2021. godine u Subotici kasnila je za oko tri nedelje.

Uprkos tome, naši sugrađani, a pogotovo školarci, kojima se zimski raspust završava ove nedelje, jedva su dočekali priliku da, pored profesionalnih sportista, i građanstvo može da dolazi na Stadion malih sportova.

Iz bezbednosnih razloga, u jednom momentu na ledenoj ploči na gradskom klizalištu može da boravi najviše sto posetilaca, a radnici Javno komunalnog preduzeća „Stadion“, u proseku, dnevno prodaju oko 350 ulaznica.

Za rekreativce vrata Stadiona malih sportova otvorena su u tri termina, a tokom prepodneva na klizanje radije dolaze mlađe generacije, koje i najviše uživaju u zimskim čarolijama.

Uprkos brojnim ograničenjima, koja je nametnuo korona virus, u Javno komunalnom preduzeću „Stadion“ nadaju se da će ovogodišnja klizališna sezona u našem gradu, ipak, biti uspešna i da će svi Subotičani biti zadovoljni onim što im se, po pristupačnim cenama, nudi za dva sata rekreacije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Od ponedeljka će sva deca koja su upisana u vrtiće PU “Naša radost” moći da borave u vrtićima, bez dostavljanja potvrde o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu

Od ponedeljka neće biti potrebna potvrda o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *