Subotica na Sajmu turizma u Beogradu: Turistički biser na severu zemlje

U Beogradu pod sloganom “Kad je odmor nije teško” održava se 44. Međunarodni sajam turizma. Među stotinama izlagača, bogatu turističku ponudu Subotice i Palića, brojnim posetiocima predstavlja i Turistička organizacija Subotice.

Tamburaška muzika, prepoznatljivi kulinarski specijaliteti našeg kraja, kvalitetno vino i srdačni osmesi tokom jučerašnjeg dana samo su najavili šta posetioci mogu očekivati na štandu najsevernijeg grada u Srbiji. Tokom trajanja Sajma, kao deo turističke ponude, biće promovisana i jedna od najznačajnijih investicija našeg grada i Palića – Akva park. Iz Turističke organizacije kažu da su za posetioce pripremili i mnoga iznenađenja, a jedno od njih je i vredna nagradna igra.

Nije izostavljen ni sadržaj za rekreaciju i zabavu, kao što je Avantura park, jedna od novina koju nudi Zoološki vrt na Paliću, sa mnoštvom zanimljivih prepreka prilagođenih za dečji uzrast.

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji će trajati sve do nedelje, svoje ponude predstaviće 350 izlagača iz 33 države. Ove godine zemlja partner Sajma je Kina.