Stefan Kostadinović osvojio je tri bronze na seniorskoj Balkanijadi u stonom tenisu

Stefan Kostadinović, 27. godišnji kapiten Stonoteniskog kluba „Spartak“, koji se ovim sportom bavi već dve decenije, dobio je poziv od selektora Branka Đukića da brani boje stonoteniske reprezentacije Srbije na ovogodišnjoj seniorskoj Balkanijadi, koja je održana u Podgorici.

U izuzetno jakoj konkurenciji, podmlađena selekcija naše zemlje, u ekipnom plasmanu, zauzela je visoko treće mesto, tako da je taj rezultat prijatno iznenadio sve poklonike ovog, nekada veoma trofejnog, domaćeg sporta.

U igri parova i u miks dublu, Stefan Kostadinović, u Podgorici, takođe, se okitio bronzanim odličjem, a u pojedinačnoj konkurenciji „za dlaku“ mu je izmakla medalja, koja bi ga učinila najtrofejnijim učesnikom ovogodišnje seniorske Balkanijade.

Bez obzira na to, ovaj vredni sportista i izuzetno skroman momak, ne odustaje od svakodnevnih treninga, a nedavno je produžio ugovor sa svojim matičnim klubom – „Spartakom“, ali će u predstojećoj takmičarskoj sezoni, pored subotičkog superligaša, popularni „Kosta“ paralelno braniti i boje Stonoteniskog kluba „Herceg Novi“ iz Crne Gore.