Stanovnici Oromske ulice žele asfalt

Stanovnici Oromske ulice u Malom Radanovcu decenijama čekaju asfalt, ova ulica nedavno je posuta tucanikom, ali kako kažu meštani to nije rešenje, te apeluju na nadležne da ulicu asfaltiraju. Iz MZ poručuju da je tucanik samo privremeno rešenje, te da je na jučerašnjem sastanku Saveta MZ ova ulica ponovo uvrštena u prioritete.
Oromska ulica postoji od 1966. godine, a prve peticije pisane su još osamdesetih godina prošlog veka, međutim, ulica još nije asfaltirana. Stanovnici ove ulice sa zebnjom očekuju svaku jesen koja sa sobom donosi kišu te stvara blato kroz koje se, kako kažu, jedva kreću.
Poslednja peticija, koju su potpisali svi punoletni građani u ovoj ulici, predata je pre mesec dana. Umesto da bude asfaltirana, Oromska ulica posuta je tucanikom. Nezadovoljni građani kažu da je tom prilikom zatrpan šaht, te da tucanik nije rešenje i mole nadležne da trajno reše problem.
Iz MZ poručuju da su upoznati sa problemom u Oromskoj i dodaju da je na jučerašnjem sastanku Saveta MZ ova ulica ponovo uvrštena u prioritete i to na prvo mesto, te da je tucanik samo prelazno rešenje.
Osim Oromske, Cvetne i Dunavske ulice u ovoj MZ ostaje još da se asfaltiraju Đevđelijska i deo Samoborske.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime