Srebro za Mašu Lekić i Nikolinu Đorđević na Prvenstvu Srbije u ergometrima

Perspektivna pionirka Veslačkog kluba „Palić“ Maša Lekić uspešno je otvorila ovogodišnju takmičarsku sezonu, pošto je na Prvenstvu Srbije na ergometrima, čiji domaćin je bio Zrenjanin, osvojila srebrnu medalju.

U izuzetno jakoj konkurenciji, pored nje, srebrnim odličjem okitila se i njena klupska koleginica Nikolina Đorđević, koja je nastupala u konkurenciji juniorki.

Protekli šampionat Srbije na ergometrima, kao premijerno ovogodišnje takmičenje, na kojem je učestvovalo preko 430 veslača iz svih najboljih domaćih klubova, bila je dobra početna tačka za proveru trenutne forme svih učesnika, a, među njima, i naše današnje sagovornice Maše Lekić.

Ova vredna sportistkinja i primerna učenica osmog razreda Osnovne škole „Miroslav Antić“ veslanjem se bavi samo tri godine, a pravo nastupa u konkurenciji pionirki ima još samo ove sezone, pa se nada da će srebrno odličje sa Prvenstva Srbije u ergometrima biti dobra odskočna daska za uspešne rezultate na brojnim regatama koje je očekuju tokom tekućeg takmičarskog ciklusa.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime