недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Sport / Sportsko društvo Železničar Spartak uručilo je priznanja najboljim sportistima za 2018 godinu

Sportsko društvo Železničar Spartak uručilo je priznanja najboljim sportistima za 2018 godinu

Sportsko društvo Železničar Spartak uručilo je priznanja najboljim sportistima za 2018 godinu.Najbolja senioka je Violeta Slović kapiten Ženskog fudbalskog kluba Spartak.Violeta je pravi primer i veliki borac kako na terenu tako i van njega.Saigračice imaju samo reči hvale jer Violeta je tu da pomogne u svakom trenutku kako svojoj ekipi tako mlađim devojčicama.

Najbolji senior je Davor Štefanek rvač rvačkog kluba Spartak.Kada je u pitanju ova takmičarska godina .Štefanek je osvojio Srebrnu medealju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj .Ove godine klub je završio kao treća ekipa u državi sada se subotički tim sprema za međunarodni meč.Kao prošlogodišnji šampion države rvački klub Spartak obezbedio je učešće na međunarodnoj sceni.

Muški fudbalski klub Spartak najbolji je kolektiv u godini koja je na izmaku.Kao što je poznato fudbalski klub Spartak posle osam godina imao je priliku da se pokaže i na međunarodnoj fudbalskoj sceni.Od nedavno igrači Spartaka svoje utakmice igraju na svom terenu što se nadamo da će doneti i bolje rezultate u prolećnom delu sezone.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice sastao se sa predstavnicima Rvačkog kluba „Spartak“

Povodom osvajanja titule ekipnog šampiona Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa rukovodstvom, trenerima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *