Sportski vikend

Fudbaleri Spartaka u nastavku super lige dočekuju ekipu Voždovca.Utakmica se igra u subotu 19 avgusta sa početkom u 19 časova.Ekipa Spartaka nada se da pred svojim najvijačima može da ostvari još jedan pozitivan rezulzat.Domaći tim trenutno je na petom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova dok su gosti trenutno na drugom mestu.

Tenis klub Spartak održao je konferenciju za novinare povodom međunarodnog profesionalnog turnira sa nagradnim fondom od 15.000 dolara.Biće ovo jedna lepa prilika da ljubitelji tenisa posete turnir i da ju podršku teniserima.

Ovog vikenda počinju takmičenja u Srpskoj i Vojvojođanskoj ligi grupa Vojvodina kao i Vojvođanskoj ligi grupa Sever.U prvom kolu Srpske lige Bačka na svom terenu dočekuju ekipu Bratstva iz Prigravice.Meč počinje u 17 časova.

Godinama u nazad zna se da prvenstvo u košarci i u odbojci u obe konkurencije počinje u oktobru mesecu,dok rukometno prvenstvo Srbije počinje krajem septembra meseca.U sezoni 2107 ta 2018 godina u super ligi učestvovaće 12 ekipa.Ekipa Spartak Vojputa u prvom kolu dočekuje ekipu Požarevca,nakon toga putuje u Požegu.Nakon toga slede dve utakmice gde će subotički tim biti domaćini ekipama Šamaota i Obilića.