Sport je neizostavni deo programa RTV Yueco

Kada je počeo da se emituje program Yu eco radija, pored aktuelnih servisnih informacija i ekoloških tema, značajan deo programa naše medijske kuće zauzimale su i sportske emisije.

Pored njih, poseban pečat ostavile su kultne emisije kao što su “Čarolija” i “Ljubav preko žice”, koje su imale rekordan broj slušalaca.

Tih početaka rado se sećaju i naši sugrađani, sa kojima smo razgovarali povodom našeg rođendana.

Za ovih četvrt veka postojanja Yu eco radija, koji je, u međuvremenu, izrastao i u televiziju, gosti našeg programa bili su tvorci najzapaženijih sportskih uspeha na svim nivoima.

Pored njih, uspešno sarađujemo i sa trenerima i sportskim funkcionerima, koji nam, takođe, uvek rado dolaze u goste.

Ono što je jedan od karakterističnih znakova raspoznavanja Radio televizije Yu eco, svakako, je tradicionalni izbor najboljih trenera na lokalnom i saveznom nivou, koji smo ove godine organizovali po dvadeseti put.

Sportske emisije bile su neizbežan deo programa Yu eco radija od prvog dana postojanja naše medijske kuće.

Za proteklih 25 godina naši novinari maksimalno su se trudili da vrata naše redakcije širom otvore za sve najznačajnije sportiste i sportistkinje, a nije izostala ni izuzetno uspešna saradnja sa mnogobrojnim sportskim novinarima iz cele naše zemlje, od kojih izdvajamo Predraga Strajnića sa Radio televizije Srbije.

Prethodni članak
Sledeći članak