SNS predstavio ulaganja u MZ „Hajdukovo“ i „Bački Vinogradi“

Na konferenciji za medije u prostorijama Srpske napredne stranke predstavljena su ulaganja tokom prethodnog perioda u mesne zajednice “Hajdukovo” i “Bački Vinogradi”.

Nakon gotovo 30 godina rešen je problem divlje deponije u mesnoj zajednici “Hajdukovo”. Kako je istakla PR Gradskog odbora SNS, Jasmina Stevanović, u akciji čišćenja ove deponije odneto je preko 150 tona lakog otpada, a donacijom su obezbeđena sredstva za utovar, trasnport i lagerovanje na Gradskoj deponiji. Postavljeni su i reflektori kao i video nadzor kako bi se pratilo stanje na terenu.

U cilju rešavanja problema meštana MZ “Hajdukovo” juče je, uz podršku lokalne samouprave postavljena i solarna led rasveta kojom je rešen problem osvetljenja dela puta od Hajdukova ka Nosi. Na ovaj način osvetljeno je 1,5 km puta.

O tome koliko su goruće teme za meštane Hajdukova bile divlja deponija i problem ulične rasvete, svedoči i predsednik Mesnog odbora Hajdukovo i zamenik predsednika Saveta MZ “Hajdukovo” , Ileš Feher.

PR Gradskog odbora SNS Subotica, Jasmina Stevanović istakla je i da je tokom prethodne dve godine u prigradskim mesnim zajednicama „Hajdukovo” i “Bački Vinogradi” organizovan i veliki broj humanitarnih akcija za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu na inicijativu mesnih odbora iz ovih mesnih zajednica.