Slepi krak Lošinjske ulice posut grebanim asfaltom

Nakon više od dve decenije u slepom kraku Lošinjske ulice u Mesnoj zajednici “Bajnat” posut je grebani asflat, što će u mnogome olakšati svakodnevni život deset domaćinstava ovog dela grada. Lokalna samouprava finansirala je radove, a iz mesne zajednice kažu da će u narednom periodu pokušati da reše još jedan višegodišnji problem – uličnu rasvetu.

Zvanično Lošinjska 5, ovaj slepi krak dužine oko 90 metara po prvi put je posut grebanim asfaltom. Kako je izgledao svakodnevni život stanovnika najbolje zna Miroljub Katančević koji tu živi 28 godina. Kaže problemi su bili brojni, pogotovo nakon kiše kada su do glavnog puta jedva dolazili probijajući se kroz blatnjavi put.

Po rečima predsednice saveta Mesne zajednice “Bajnat” Radmile Šušnjar, radovi su finansirani iz gradskog budžeta. Ovo je privremeno rešenje dok se ne dođe do zvaničnog asfaltiranja, kaže sagovornica.

Kako u ovom slepom kraku ne postoji ni ulična rasveta, iz mesne zajednice kažu da će u narednom periodu pokušati da reše i taj problem.