Servisne informacije

Preporuka Vlade Srbije je da ponedeljak, drugi dan Božića, bude neradan dan. Javna preduzeća, ustanove i drugi objekti od javnog značaja na različite načine sprovešće ovu preporuku.

Predškolska ustanova „Naša radost“ radiće u ponedeljak po uobičajenom radnom vremenu, ali sa ograničenim kapacitetima.

Autobusi „Subotica-transa” će u nedelju saobraćati uobičajeno, odnosno po redu vožnje za nedelju. U ponedeljak će voziti po redu vožnje za subotu, dok linije za Beograd i Segedin tog dana neće saobraćati.

JKP „Parking” će sutra redovno kontrolisati i naplaćivati parkiranje, dok u ponedeljak neće biti kontrole i naplaćivanja u zoniranim delovima grada, kao ni na zatvorenim parkinzima. Tog dana neće raditi ni blagajna preduzeća.

Pošte će sutra raditi skraćeno, do 17 časova. Na dan Božića će samo raditi pošta na graničnom prelazu Horgoš, koja će biti otvorena non-stop.

SRC Prozivka i Gradsko klizalište će sutra i u nedelju raditi redovno, a ostali sportski objekti u nadležnosti JKP Stadion ili neće raditi ili će u njima biti organizovano dežurstvo za sportiste.

Objekti Univerexporta će sutra raditi do 18 časova, a u nedelju je neradni dan osim za pojedine objekte, koji će raditi u jednoj smeni. U ponedeljak će objekti Univerexporta raditi uobičajeno. Maloprodajni objekti Lidl, Maxi i Idea će sutra raditi do 18 časova, u nedelju neće raditi, a u ponedeljak uobičajeno pa redovnom radnom vremenu.