Servisne informacije

Za vreme praznika, Božića po julijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će pružati usluge kroz dežurstva.

Nijedna gradska i vangradska ambulanta Doma zdravlja Subotica neće raditi 7. januara, a dežurstvo će biti organizovano u ambulanti Ogranak 4 (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, nakon čega će dežurstvo preuzeti Služba za hitnu medicinsku pomoć. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru dežuraće non-stop.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi na Božić, dok će Služba za zdravstvenu zaštitu dece dežurati u Dečjem dispanzeru od 8 do 24 časa. Stomatološka služba će dežurati 7. januara u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova, dok Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (internisti u ambulanti Ogranak 3, Ruđera Boškovića 22) neće raditi.

Kovid ambulanta (Harambašićeva 2) će i za vreme božićnih praznika raditi svaki dan od 7 do 22 časa. Kontakt telefon je 024/546-104.

Punkt za imunizaciju u Novoj opštini na Božić neće raditi.

Apoteka „Galen pharm“ ispod Gradske kuće dežuraće non stop.

Maloprodajni objekti „Maxi“, „Idea“, „Roda“ i „Lidl“ sutra će biti zatvoreni. Većina maloprodajnih objekata „Univerexport“ će sutra biti otvorena do 14 časova.

Na Božić, 7. januara, JKP „Čistoća i zelenilo“ neće odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim iz Bajmoka (leva strana iz pravca Subotice) i naselja Rata.

Autobusi JP „Subotica-trans“ će 7. januara saobraćati po redu vožnje za nedelju.

JKP „Parking“ neće naplaćivati parkiranje na Božić.

Na Božić, biće dežurna pošta na graničnom prelazu „Horgoš“.

JKP „Pogrebno“ 7. januara neće pružati komunalne i usluge sahranjivanja, ali će pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova. 

Objekti JKP „Stadion“ Gradsko klizalište i SRC „Prozivka“ radiće 7. januara.

Sinagoga će  7. januara biti zatvorena za posetioce.