Selektor Zimonjić objavio spisak igrača za susret sa Rusijom

Danas ističe rok za prijavu ekipa koje će na teren izvesti selektori Srbije i Rusije u meču prvog kola Dejvis kupa Svetske grupe za 2017. godinu.

U ITF ( Međunarodnu tenisku Federaciju ) danas je iz Teniskog saveza Srbije poslat spisak sa imenima igrača na koje će selektor Dejvis kup reprezenatcije Srbije računati u predstojećem susretu.

Za duel sa selekcijom Rusije koji je na programu od 03. do 05. februara 2017. godine u Nišu selektor srpskog tima Nenad Zimonjić odlučio se za sledeći tim: Novak Đoković (2. na ATP listi u singlu), Viktor Troicki (35), Dušan Lajović (94) i Nenad Zimonjić (57. u dublu na ATP listi).

Selektor Dejvis kup tima Rusije Šamil Tarpišćev odlučio se za sledeći tim: Andrej Kuznjecov (45. na ATP listi u singlu), Karen Kačanov (52), Danil Medvedev (63) i Konstantin Kravčuk (88).

Prvi dan takmičenja (03. februar) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 15 časova, drugi odmah po završetku prvog.

Drugi dan takmičenja (04. februar) igra se dubl meč sa početkom u 16 časova.

Treći dan takmičenja (05. februar) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 14 časova, drugi odmah po završetku prvog.