„Šeki enterijeri Real impeks“ pobednik je 47. „Novogodišnjeg turnira“ u malom fudbalu

Zavesa je spuštena na još jedan „Novogodišnji turnir u malom fudbalu“.

Laskavi epitet pobednika i veliki prelazni pehar, kao i novčana nagrada u iznosu od 400 hiljada dinara, sasvim zasluženo, pripali su, po treći put, ekipi „Šeki enterijeri Real impeks“, koja je u finalu savladala „Lampone Meridian“, čak, sa 7:1.

Treće mesto pripalo je „NTM Čikeriji“, koja je, u borbi za bronzu pred prepunim gledalištem u Hali sportova, u subotu uveče, pobedila „Bemiks“ sa 5:2.

Po običaju, na završetku finalnog takmičarskog dana nagrađeni su i najbolji pojedinci. Za najefikasnijeg strelca ovogodišnjeg „Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu“ proglašen je Aleksandar Zolnajić iz ekipe „Došlov“, koji je postigao devet golova. Najbolji igrač je Veselin Guberinić iz pobedničke ekipe, dok je nagrada za najboljeg čuvara mreže otišla u ruke njegovog saigrača, Dušana Vukoslavovića.

I u okviru 47.“Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu“ organizovan je „Dečiji turnir“, na kojem se, ove godine, takmičilo, čak, 14 ekipa, koje su bile podeljene u dve starosne kategorije, 2010. i 2012. godište.

U konkurenciji osmogodišnjih fudbalera prva pozicija pripala je „Spartaku“, koji je u finalu, pogotkom Danijela Borkova, trijumfovao protiv „Arene“ sa 1:0, a treća je bila ekipa „Subotice“, koja je, zahvaljujući pogotcima Danila Bojića, slavila protiv „Coerver akademije“ sa 2:1.

U konkurenciji dve godine starijih dečaka, rođenih 2010. godine, trijumfovala je ekipa „Subotice“, koja je, posle velike borbe, i nerešenog rezultata od 1:1 u regularnom toku meča, nakon uzbudljive penal serije, savladala vršnjake iz ekipe „Arene“ sa 9:8, dok se na trećem mestu našao „TSC“ iz Bačke Topole, koji je bio bolji od „Palića“ sa 2:0.

I ovogodišnji „Novogodišnji turnir u malom fudbalu“ organizovao je Sportski savez Subotice, uz tehničku podršku Javno komunalnog preduzeća „Stadion“ i Grada Subotice.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime