Saopštenje GrO Srpske napredne stranke

Povodom dešavanja u Beogradu i još nekoliko gradova u Srbiji, GrO SNS obratio se subotičkoj javnosti saopštenjem koje vam prenosimo u celost.

Poštovani građani, nasilje nije politika.

Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas svim građanima da će država umeti da zaštiti mir i stabilnost uprkos kriminalnim, huliganskim i nasilnim napadima kojima smo svi šokirani.

Na meti su simboli gradova, monumentalna zdanja koja su odolevala udarima ratova, ali ne izdržavaju pod naletima huligana.

Sramno je da ih danas demoliraju oni čija su usta puna ljubavi prema Srbiji dok bakljama i molotovljevim koktelima pale njena znamenja.

Politika ulice ne može da oslabi Srbiju, ali može da vrati točak istorije unazad, da pokaže svetu da je nesloga i nejedinstvo ono što Srbiju kao stega vuče unazad.

Za pravo da u politici odlučujete bori se radom i rezultatima a ne kamenicama i bakljama; bori se rečju i delima a ne paljenjem imovine građana koja je izraz nemoći; bori se izgradnjom a ne rušenjem izgrađenog.

Ne treba građani da se suprotstavljaju batinašima, to će učiniti država, poruka je predsednika Vučića. Sačuvaćemo mir za našu zemlju,a predaja nikada nije bila opcija jer Srbija pobeđuje. Borićemo se i pobediti za pristojnu i normalnu Srbiju!”, navodi se u saoptenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime