Rvački klub Spartak 07062017

Rvači Spartaka uspešno su zavšili prvi deo takmičarskih obaveza u ovoj godini i, za neke od njih, usledila je zaslužena letnja pauza.

U prvoj polovini godine, organizovani su svi pojedinačni turniri za Prvenstvo Srbije, za uzrast starijih i mlađih piuonira, kadeta, juniora i seniora, a na jesen će startovati ligaški deo nadmetanja, u kojem je Rvački klub Spartak najavio juriš na novu titulu državnog prvaka.

Članovi seniorske rvačke reprezentacije Srbije, juče, su započeli sa pripremama za Svetsko prvenstvo, koje će se, od 21. do 26. avgusta, održati u Francuskoj. Našim najboljim klasičarima, ovaj put, neće se pridružiti Davor Štefanek, koji želi da se malo odmori. Osvajač zlatne olimpijske medalje iz Rija, planira da sledeće veliko takmičenje na kojem će nastupiti bude naredni evropski ili svetski šampionat, a kruna njegove blistave karijere bilo bi učešće na sledećim Olimpijskim igrama, 2020. godine, u Tokiju.

U Rvačkom klubu Spartak uveliko teku pripreme za tradicionalni međunarodni Memorijalni turnir Refik Memišević Brale.

To takmičenje, na kojem učestvuju kadeti, iz godine u godinu privlači sve veći broj zainteresovanih rvača , koji, u Suboticu, dolaze iz svih krajeva sveta. Ove godine, Braletov memorijal organizovaće se od 23. do 24. juna, u Hali sportova, a posle njega Kragujevac će, od 30. juna do 1. jula, biti domaćin ttadicionalnom međunarodnom Memorijalnom turniru Ljubomir Ivanović Gedža za seniore, na kojem će nastupiti i predstavnici Rvačkog kluba Spartak.

Prethodni članak
Sledeći članak