Rukometaši „Spartaka“ pobedom su se oprostili od svojih navijača

Rukometaši „Spartaka“ pobedom su se oprostili od svojih navijača. U poslednjem, šestom, kolu Superliga Plej Kupa, Subotičani su, sinoć, u Hali sportova, savladali „Šamot“ iz Aranđelovca sa 34:30.
Na poluvremenu rezultat je bio 19:14.

Tokom celog susreta izabranici trenera Slaviše Lakovića bili su bolji tim na parketu, što se, uostalom, moglo i videti ne samo po prikazanoj igri, već i na osnovu kretanja rezultata.

Na zatvaranju ovogodišnje sezone, u ekipi „Spartaka“ posebno su se istakli: Dejan Karan, Ilija i Strahinja Petrović, Nikola Stefanović i Uroš Kojadinović, a za najboljeg igrača duela protiv „Šamota“ proglašen je golman Subotičana Stefan Arđelan.

Na utakmici protiv „Šamota“ rukometaši „Spartaka“ imali su značajnu podršku sa tribina, koja im je davala dodatni vetar u leđa. Pored „starih“ vernih navijača, koji ne propuštaju ni jedan susret u Hali sportova, izabranike trenera Slaviše Lakovića, sinoć, sa tribina zdušno su zajedno bodrili učenici Školskog centra „Dositej Obradović“ i korisnici usluga „Doma učenika“, koji su gromoglasnim aplauzima nesebično nagrađivali svaku akciju i pogodak mladih rukometaša „Spartaka“, koji su, na najlepši mogući način, priveli kraju jednu dugu, tešku i izuzetno napornu, ali, ipak, uspešnu takmičarsku sezonu.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime