Rudić ulica biće zatvorena zbog radova

 

Služba za energetiku i saobraćaj Gradske uprave Grada Subotice obaveštava javnost da će u periodu od utorka, 20.6.2017. godine do nedelje, 25.6.2017. godine Rudić ulica biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila zbog radova na vodovodnoj mreži. Odvijanje saobraćaja će biti moguće u sledećim smerovima: Od ulice Matka Vukovića, preko kružnog toka ka Štrosmajerovoj ulici, iz Štrosmajerove ka ulici Matka Vukovića, te iz smera ulice Dimitrija Tucovića ka ulicama Matka Vukovića i Štrosmajerove.

U navedenom periodu autobusi na liniji 1a će saobraćati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gupca do ulice Maksima Gorkog, a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 1a na Senćanskom putu. Na liniji 1/a van upotrebe će biti stajališta Sinagoga, Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod i Jadran bioskop, a umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta Pošta i Matija Gubec.

Takođe, autobusi na liniji 8 će saobraćati nakon ulice Aleja Maršala Tita, ulicama Zmaj Jovina, Đure Đakovića, Maksima Gorkog i Matije Gupca do stajališta Lifka (trasom linije 8/a), a nakon toga se vraćaju na uobičajenu trasu linije 8. Na liniji 8 van upotrebe će biti stajalište Sinagoga, a umesto navedenog stajališta u upotrebi će biti stajališta Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod, jadran bioskop, Pošta i Matija Gubec.