Rotari kluba Palić: Humanitarna akcija dodele novogodišnjih paketića

Tradicionalna humanitarna akcija dodele novogodišnjih paketića u organizaciji Rotari kluba Palić, u saradnji sa Mesnom zajednicom Palić održana je na zadovoljstvo pedeset i četvoro dece koji su primili paketiće. Humanitarnom akcijom pružena je pomoć za trideset najugroženijih porodica na teritoriji ove Mesne zajednice sa željom da im se praznici učine lepšim.

Sekretar Mesne zajednice Palić, Tibor Bognar, zahvalio se Rotari klubu Palić na pomoći koju pružaju najugroženijim stanovnicima te Mesne zajednice i istakao da su se u MZ potrudili da pruže logističku pomoć pri odabiru trideset porodica. Deca su dobila poklon paketiće i slatkiše, a za porodice su u sklopu poklona bili obezbeđeni hrana i sredstva za higijenu.

Toni Bedalov, predsednik Rotari kluba Palić istakao je da su sredstva za današnju akciju prikupljena tokom Urbanovih dana. Prvi deo sredstava bio je namenjen za četiri studentske stipendije, a drugi deo tih sredstava koji iznosi 150.000 dinara uložen je stvaranje Novogodišnjih paketića za decu siromašnijih porodica na Paliću.

Rotari klub Palić osnovan je 2004. godine, a do sada su imali niz humanitarnih akcija kojima su činili dobra dela u svom okruženju.