RK Spartak 05032017

RUKOMETAŠI SPARTAK VOJPUTA POBEDILI SU EKIPU DINAMA IZ PANČEVA U NASTAVKU TAKMIČENJA PLEJ OFA.SUBOTIČKI TIM POBEDIO JE REZULTATOM 25:22 POLUVREME 12:8. BILO JE OVO I VIŠE NEGO DOBRO IZDANJE SUBOTIČKOG TIMA KOJI SU SE SPREMILI ZA OVAJ MEČ NEDOZVOLVŠI GOSTIMA DA U OVOM MEČU URADE NEŠTO VIŠE. DO POLOVINE PRVOG DELA IGRE OBE EKIPE SU BILE IZJEDNAČENE. ALI KAKO SE BLIŽIO KRAJ PRVOG DELA JOŠ VIŠE SIGURNOSTI U DOMAĆOJ EKIPI KOJI SU U JEDNOM MOMENTU IMALI 10:7 POLUVREME 12:8.

PRVIH PET MINUTA NIJE BILO GOLOVA U NASTAVKU UTAKMICE GOSTI PRVI POSTIŽU GOL I SMANJUJU REZULTAT NA 12:9,ALI EKIPA SPARTAK VOJPUTA TADA KREĆE U SVOM STILU I U 38 MINUTU GOLOM LUKE RADOVIĆA REZULTAT JE 16:10. SLEDI VEOMA DOBAR PERIOD DOMAĆEG TIMA KOJI PUNE MREŽU DINAMA.

DO KRAJA SUSRETA GOSTI IZ PANČEVA UBLAŽILI SU PORAZ.KONAČAN REZULTAT MEČA 25:22.

 

IVAN PETKOVIĆ TRENER RK DINAMO I SLAVIŠA LAKOVIĆ TRENER SPARTAK VOJPUT SLAVIŠA LAKOVIĆ.OBAVEZNO ZAVRŠI PRILOG NEKOM AKCIJOM ILI ODBARANOM NAŠOM. PORED RASPOLOŽENIH IGRAČA NA TERENU U OVOM SUSRETU DOBAR NA GOLU BIO JE GOLMAN DOMAĆEG TIMA DUŠAN PETROVIĆ KOJI JE I PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG IGRAČA PO OCENI OBA TRENERA…

Prethodni članak
Sledeći članak