Rezultati subotičkih sportista za vikend

Rezultati vaterpolo reprezentacije Srbije svakako da su doprineli da se što više dece bave vaterpolom.Proslavljeni reprezentativac Nikola Rađen i bivša reprezentativka Dragana Ivković bili su na bazenu na Prozivci gde su imali priliku da razgovaraju sa mladim vaterpolistima.

Po rečima Nikole Rađana on je voli da dolazi u Suboticu ima tu puno prijetelja i pohvaljuje rad trenera sa m lađim kategorijama.

Jedna ovakva poseta Subotici jeste i masnovost vateropola pre svega kod devojčica.Jer poznato je da roditelji imaju predrasude kada je ovaj sport u pitanju.

Aleksandar Čokić učestvo je na Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj.Mladi igrač Spartaka osvojio je dve bronzane medalje.Ovaj rezultat predstavlja m koliko je mladi Čokić uspešan ali sa druge stgrane vredan jer on dosta vremena provodi u stonoteniskoj sali.

Atletičarka Spartaka Dijana Šefčić osvojila je novu titulu ukupno 27 mu na državnom prvenstvu Srbije.Takmičenje je održano proteklog vikenda u Kruševcu.Poznato je da ova takmičarka baca kuglu da već duže vreme nema nešto jaču konkurenciju.

Proteklog vikenda naš grad bio je domaćin 20 tog jubilarnog košarkaškog turnira za veteranke i veterane.Ekipe koje su uveličale turnir samo imaju pozitivne utiske kada je ovaj turnir u pitanju i rado dolaze u Suboticu.I ove godine ekipe su se takmičile u dve starosne kategorije plus 35 i plus 45 godina u obe konkurencije.

Svi učenici još jednom su potvrdili koliko im je lepo u Subotici pored igranja utakmica tu su i druženja

ali kada se izađe na teren svako želi da pobedi jer taj sportski duh ostaje za ceo život.

Dodela trofeja najboljim ekipama obavljena je u velikoj većnici gradske kuće .Organizatori su se zahvalili pojedincima koji su dali svoj doprinos razvoju turnira.