Rezultati nižerazrednih fudbalskih klubova

U 26. kolu Vojvođanske fudbalske lige Bačka iz Pačira izgubila je, pred svojim navijačima, od Poleta iz Karavukova sa 2:1. Bez bodova ostao je i Preporod iz Novog Žednika, koji je deklasiran na gostovanju kod prvoplasiranog Srbobrana, čak, sa 9:0, dok je OFK-a Tavankut poražen u Srpskom Miletiću od Zadrugara sa 6:4.

U vanrednom kolu, koje je je na programu u sredu, u 16 sati i 30 minuta, Preporod će ugostiti BSK iz Bačkog Brestovca. Bačka iz Pačira biće gost Sloge iz Čonoplje, dok će OFK-a Tavankut dočekati apatinsku Mladost.

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 26. kola Područne fudbalske lige, u kojem je slobodan bio Obilić iz Novog Kneževca.

Proleter iz Njegoševa pobedio je, na gostovanju, Panoniju IMT sa 4:1. Horgoš 1911 izgubio je, na domaćem terenu, od Njegoša iz Lovćenca sa 3:0. U Kucuri Iskra je savladala Napredak iz Nadalja sa 7:1. U Bajši istoimeni domaćin slavio je protiv Radničkog 1905 iz Bajmoka sa 4:0. U Feketiću Jadran je poražen od Sutjeske iz Bačkog Dobrog Polja sa 4:3. U Hajdukovu Vinogradar je izgubio  od OFK-a Vrbasa sa 3:0, a Senta je, kao domaćin, slavila protiv Proletera iz Ravnog Sela sa 3:1.

I u ovom rangu takmičenja, u sredu, na programu je vanredno kolo, u kojem je slobodna Senta, a Njegoš iz Lovćenca dočekuje Obilić iz Novog Kneževca. Proleter iz Ravnog Sela biće domaćin Panoniji IMT. Proleter iz Njegoševa ugostiće Vinogradar iz Hajdukova. U Vrbasu snage će odmeriti istoimeni domaćin i Jadran iz Feketića. U Bačkom Dobrom Polju megdan će podeliti Sutjeska i vodeća  Bajša. U Bajmoku sastaće se Radnički 1905 i Iskra iz Kucure, dok će Horgoš 1911 biti gost Napretka iz Nadalja.

Svi pomenuti susreti startovaće u 17 časova.  

Odigrani su i dueli 20. kola Gradske fudbalske lige, u kojem su  Palić i Elektrovojvodina igrali  nerešeno, 2:2. OFK-a Mala Bosna 2015 izgubila je, pred svojim navijačima, od Lokomotive sa 3:2. Lider na tabeli, ekipa Đurđina, slavila je, na domaćem terenu, protiv Solida sa 3:0. U Starom Žedniku Žednik je poražen od Čantavira sa 2:0. U Višnjevcu Udarnik i Bikovo igrali su bez pobednika, 4:4.