Reprezentativni trio sa severa Bačke

Standardni prvotimci Fudbalskog kluba „Spartak“ – Lazar Tufegdžić i Mihajlo Ivančević, kao i golgeter „TSC-a“ iz Bačke Topole, Nenad Lukić, dobili su poziv selektora mlade reprezentacije Srbije, Ilije Stolice, da. od 16. do 31. januara, učestvuju na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iako seniorska fudbalska selekcija naše zemlje, još uvek, nema selektora, do izbora istog, tu ulogu privremeno će obavljati Ilija Stolica, sa kojim je Fudbalski savez Srbije nedavno obnovio ugovor. Za učešće na američkoj turneji boje našeg nacionalnog tima braniće igrači, koji, trenutno, nastupaju za domaće superligaške klubove, a među njima biće i trojica pomenutih fudbalera sa severa Bačke.

Iz tog razloga, Tufegdžić, Ivančević i Lukić nisu otputovali sa svojim klupskim saigračima u Antaliju, već će se pridružiti ostalim reprezentativcima Srbije, koji će se okupiti u Staroj Pazovi.

Nakon toga, naši reprezentativci odleteće u Santo Domingo, gde će, 25. januara, odigrati utakmicu protiv Dominikanske Republike, dok im, 31. januara, predstoji meč sa odabranom selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, u Orlandu.