Rekonstruisan sportski teren u OŠ „Jovan Mikić“

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i član GV zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović otvorili su rekonstruisani sportski teren u dvorištu OŠ „Jovan Mikić“. Za rekonstrukciju ovog terena Pokrajinska vlada izdvojila je sredstva u iznosu od 2 miliona dinara, a Grad je učestvovao sa 450 hiljada dinara.

Novom terenu u dvorištu OŠ „Jovan Mikić“ najviše su se obradovali đaci, a direktorka škole Marija Milodanović poručila je da je rekonstrukcija terena bila neophodna, jer je stari teren bio neupotrebljiv. U sportskim aktivnostima na novom terenu, pored đaka, uživaće i svi građani MZ Kertvaroš.

Gradnja sportske infrastrukture, odnosno adaptacija i rekonstrukcija terena jeste jedan od prioriteta Pokrajinske vlade i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, izjavio je pok.i sekretar Vladimir Batez. On je najavio i nova ulaganja u sportsku infrastrukturu u subotičkim školama.

I iz Grada najavljuju nova ulaganja u sportsku infrastrukturu u školama. Lokalna samouprava uložila je 450. 000 dinara u pripremne radove za rekonstrukciju terena u OŠ „Jovan Mikić“.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime