среда , 10 августа 2022
Naslovna / Društvo / Rebić: Subotička policija posvećena suzbijanju kriminala

Rebić: Subotička policija posvećena suzbijanju kriminala

Direktor policije Republike Srbije Vladimir Rebić, koji je danas obišao Policijsku upravu u Subotici, izjavio je da su zahvaljujući dobrom radu policije na teritoriji koju pokriva ova uprava ostvareni izuzetni rezultati u borbi protiv narkotrafikinga i ilegalne trgovine duvanom i duvanskim proizvodima, kao i da je broj razbojništava prošle godine u odnosu na 2015. godinu prepolovljen.

Na sastanku koje je direktor policije održao sa rukovodstvom subotičke policije i na kome su razmatrani rezultati rada, konstatovano je da postoji izuzetna posvećenost i angažovanost policajaca na suzbijanju svih vrsta kriminala.

„Posebno bih istakao izuzetne rezultate ostvarene u sprečavanju zloupotreba narkotika i ilegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda. U ovim oblastima beleži se povećanje broja zaplena i količine zaplenjenih droga i duvana za više od 100 odsto“, naglasio je Rebić.

Prema njegovim rečima, na teritoriji Policijske uprave Subotica prošle godine u odnosu na 2015. i 2014. za 40 odsto beleži se smanjenje multietničkih sukoba i neporazuma, što je rezultat dobrog rada policije i njenog preventivnog delovanja.

Rebić je ukazao da je sa rukovodstvom Policijske uprave razgovarao i o problemima sa kojima se suočavaju policijski služebnici u svakodnevnom radu i istakao da će Ministartvo u narednom periodu raditi na unapređenju uslova rada, nabavkom nove opreme, vozila, tehnike i adaptacijom prostorija.

O autoru Ivana Radinović

Pogledaj i sledeće

Kompanija „Flender“ donirala opremu Tehničkoj školi „Ivan Sarić“

Tehnička škola “Ivan Sarić” dobila je novu opremu u vrednosti od 742.094 dinara, za obrazovne …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.