Raspodela Penzionerskih kartica svakog radnog dana od 8 do 15 časova u Filijali Subotica

Penzionerske kartice su odštampane a njihova raspodela se realizuje svakog radnog dana od 8 do 15 časova u Filijali Subotica, Trg slobode 3 i u Službi Bačka Topola, Maršala Tita 51.
Ponedeljkom penzionerske kartice treba da preuzimu korisnici čija prezimena počinju na slova od A do D; utorkom od Đ do K; sredom od L do N; četvrtkom od Nj do S, dok će petkom kartice moći da preuzmu penzioneri čija prezimena počinju od slova T do Š, kao i oni čija prezimena počinju na W, X, Y, Z i Q navodi se u saopštenju Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.
U slučaju da je neko od korisnika iz objektivnih razloga sprečen da podigne svoju karticu u skladu sa utvrđenim rasporedom, to će moći da učini naknadno, u danima određenim prema početnom slovu prezimena.
Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po Penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.
Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu.
Nakon izrade i raspodele Penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi Penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.
Ukoliko se kartice budu preuzimale u skladu sa utvrđenim rasporedom, svi korisnici će moći u najkraćem roku da ih podignu.