понедељак , 15 августа 2022
Naslovna / Društvo / Raspisan konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi

Raspisan konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi

Grad Subotica raspisao je Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekta u kulturi za 2022. godinu. Rok za podnošenje prijava je 21. mart.

Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekta u kulturi za 2022. godinu, koji je raspisala lokalna samouprava, odnosi se na projekte koji su od značaja za Suboticu u pogledu očuvanja, unapređenja i razvoja kulture i savremenog umetničkog stvaralaštva. Predviđeni budžet za ovu namenu iznosi 43 miliona dinara, rekla je Jasmina Stevanović, sekretarka Sekretarijata za društvene delatnosti.

Konkurs se raspisuje u oblastima: književnost, muzika, likovne, primenjene i vizuelne umetnosti, dizajn i arhitektura, pozorišna umetnost, umetničke igre, filmska umetnost, digitalno stvaralaštvo i multimediji, izvođenje kulturnih programa i kulturnih sadržaja, otkrivanje, prikupljanje, istraživanje, dokumentovanje, proučavanje, vrednovanje, zaštita, očuvanje, predstavljanje i interpretacija kulturnog nasleđa i naučno-istraživačka i edukativna delatnost.

Rok za podnošenje prijava je 21. mart, a detaljnije informacije mogu se naći na internet stranici Grada Subotice, www.subotica.rs, u rubrici konkursi i oglasi.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Koncert Tijane Bogićević u nedelju na Paliću

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert u nedelju na Letnjoj pozornici na Paliću. Koncert je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.